Agersø Røgeri & Ankerpladsen

Kvaliteten af vores røget laks afhænger også helt klart af vores evner og erfaring samt tålmodighed med processen.

Timere og edb-programmer har ikke noget at gøre hos os. Det er en intuitiv proces, der påvirkes af faktorer som atmosfæretemperatur, fugtighed, jævn vindretning, som alle skal kontrolleres og afbalanceres af erfarne hænder. Hver røgning får simpelthen den tid, det tager at ryge, og dette varierer fra røgning til røgning og sæson til sæson.

Enhver kan ryge, men det kræver årtiers engagement og udholdenhed at være en god ryger, og det tager tid og en stor grad af pleje at fremstille hver røgning.

Vi er stolte af det, vi laver, og er sikre på, at du ikke vil smage meget bedre røget fisk andre steder..

Vores produkt:
Danske landbaserede sunde og miljøvenlige laks med mindre fedt og fastere kødstruktur.
Laksen er landbaseret opdrætslaks af høj kvalitet i et miljø uden lakselus, uden antibiotika og uden genmodificeret foder.
Opdrætslaksen er den Nordatlantiske laks med nøgleordene kvalitet, bæredygtighed og leveringssikkerhed, derfor tilbydes dette gourmetprodukt til alle professionelle køkkener.

Føl dig godt tilpas over dit valg
Laks er et godt valg til et sundt og lækkert måltid som er rig på Omega3s, proteiner og essentielle vitaminer. 

Det er dog vanskeligt at finde laks fra bæredygtige kilder, der tager højde for sundheden i vores hav og miljø, med vores laks, opdrættet laks, er valget let. Det giver den smag og de sundhedsmæssige fordele, du forventer af atlantisk laks, uden de miljøproblemer, der er forbundet med konventionelt lakseopdræt


 

© Copyright 2024 | Agersø Røgeri & Ankerpladsen | Agersø Møllevej 9A & 9B | 4244 Agersø | Tlf: +45 2244 7738 | info@agersoe-roegeri.dk |